
Geräte und Zubehör
Vegan baklava
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
25 stuks
Zutaten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
239.5 kcal /
1002 kJ
Eiweiß
3.6 g
Fett
16.3 g
Kohlenhydrate
21.5 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Natrium
68.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Batbout met kaas
30 Min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Mai tai
10 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
De wafels van de foor
3 Std.
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min