Geräte und Zubehör
Chicken Noodle Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
3 portions
Zutaten
-
cooked boneless chicken, from pre-cooked roasted chicken cut into pieces8 oz
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only1 heaping tbsp
-
yellow onions halved2 oz
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut into pieces5 ½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 oz
-
½ oz extra virgin olive oilunsalted butter½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
20 oz chicken stockchicken stock paste plus 20 oz water1 heaping tbsp
-
egg noodles (long fresh egg pasta) e.g. Manischewitz brand1 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
423.9 mg
Eiweiß
19.4 g
Brennwert
835.6 kJ /
199.7 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
15.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Chicken Stock Paste
45 Min
Steamed Rice
25 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Mashed Potatoes
50 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Turkey and Corn Soup
1 Std. 5 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min