Geräte und Zubehör
Paastuin
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
10 stuks
Zutaten
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
12.3 g
Brennwert
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Fett
28.9 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
87.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
No-Bake-Tiramisu-Taart
Keine Bewertungen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Keine Bewertungen
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Bessenmix-yoghurt
12 Std. 15 Min
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 Min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Koekjes met chocoladechips
50 Min