Geräte und Zubehör
Paastuin
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
10 stuks
Zutaten
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
12.3 g
Brennwert
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Fett
28.9 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
87.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocolade Moelleux
15 Min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Franse brunch
Keine Bewertungen
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Zoet kruimeldeeg
1 Std. 50 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Kleverige toffeepuddings
Keine Bewertungen
Appelmuffins
40 Min
Warme chocolademelk op een stokje
1 Std. 20 Min
Pitabrood
2 Std.