Geräte und Zubehör
Rabarber, gember en citroen risotto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6 g
Brennwert
1803 kJ /
431 kcal
Fett
14.6 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Kohlenhydrate
67.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lolly's met aardbeien
Brak ocen
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Gozleme
1 godz. 40 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Beef laab
1 godz. 5 min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Brak ocen
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 godz. 10 min