Geräte und Zubehör
Rabarber, gember en citroen risotto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6 g
Brennwert
1803 kJ /
431 kcal
Fett
14.6 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Kohlenhydrate
67.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Pizza met parmaham en walnoten
28 Std.
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Energieballen
30 Min
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Alpenmacaroni
45 Min