
Geräte und Zubehör
Rabarber, gember en citroen risotto
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
431 kcal /
1803 kJ
Eiweiß
6 g
Fett
14.6 g
Kohlenhydrate
67.9 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min