Geräte und Zubehör
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
uien in vieren gesneden100 g
-
teentje knoflook geschild en ontkiemd1
-
ontbijtspek, gezouten en gerookt150 g
-
olijfolie1 el
-
zwarte rijst250 g
-
groentenbouillon1 blokje
-
water500 g
-
kerstomaten gehalveerd250 g
-
schoongemaakte mosselen500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
1953 kJ /
465 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Black Collection
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Glühwein
15 Min
Papaya'péro
30 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Citroenslush met champagne
10 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min