Geräte und Zubehör
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 slices
Zutaten
-
brown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
Braeburn apples unpeeled, cored, quartered140 g
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
psyllium husk (see tip)1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
medium eggs4
-
water100 g
Nährwerte pro 1 slice
Brennwert
167.4 kcal /
700.2 kJ
Eiweiß
3.9 g
Fett
8.8 g
Kohlenhydrate
19.2 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Natrium
207.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Seed and Nut Bread
1h 30min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Nut Bread
1h 20min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12h 10min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min