Geräte und Zubehör
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 slices
Zutaten
-
white short grain ricebrown rice240 g
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pitted dates100 g
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Braeburn apples unpeeled, cored, quartered140 g
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olive oil plus extra for greasing60 g
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gluten-free baking powder1 ½ tsp
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bicarbonate of soda1 tsp
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ground linseedspsyllium husk (see tip)1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
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shelled walnuts80 g
-
medium eggs4
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
207.1 mg
Eiweiß
3.9 g
Brennwert
700.2 kJ /
167.4 kcal
Fett
8.8 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
19.2 g
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