Geräte und Zubehör
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 slices
Zutaten
-
white short grain ricebrown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
Braeburn apples unpeeled, cored, quartered140 g
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
ground linseedspsyllium husk (see tip)1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
medium eggs4
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
207.1 mg
Eiweiß
3.9 g
Brennwert
700.2 kJ /
167.4 kcal
Fett
8.8 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
19.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Almond and Seed Crackers
45 Min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Flourless Gianduja Cake
2 Std. 40 Min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2 Std. 45 Min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 Std.
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 Std. 20 Min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 Std. 15 Min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Gluten-Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min