
Geräte und Zubehör
Miso carbonara udon
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (optional) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (optional) to garnish
-
dried chilli flakes (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
924.8 mg
Eiweiß
15.3 g
Brennwert
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Fett
25.8 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
38.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
KL Hokkien Noodles
35 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Sukiyaki
55 Min
Summer seafood soup
45 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Mapo tofu
15 Min
Miso Carbonara Udon
25 Min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1 Std. 15 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Tomato-egg drop soup
20 Min