Geräte und Zubehör
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
293.7 mg
Eiweiß
1.9 g
Brennwert
607 kJ /
145.1 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Floating islands
1 Std.
Green Bean Gremolata
25 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Mini Frittatas
35 Min
Southern Black-Eyed Peas
1 Std. 35 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 Min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 Min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 Std. 40 Min
Steaks with Mushroom Risotto
40 Min
Clam Chowder
55 Min