Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)

Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)

4.7 16 Bewertungen
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
2 portions

Zutaten

  • unsalted butter room temperature
    30 g
  • heavy cream 30%-40% M.F.
    30 g
    30 g whole milk
  • large eggs room temperature
    6
  • salt
    2 pinches
  • water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
    1845 g
  • lemon juice
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh chives finely chopped, to taste
    1 tbsp

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 452 kcal / 1898.5 kJ
Eiweiß 22.5 g
Fett 40.6 g
Kohlenhydrate 1 g
Ballaststoffe 0.1 g
gesättigte Fettsäuren 20.9 g
Natrium 681.4 mg

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