Geräte und Zubehör
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
2 portions
Zutaten
-
unsalted butter room temperature30 g
-
30 g whole milkheavy cream 30%-40% M.F.30 g
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1845 g
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
681.4 mg
Eiweiß
22.5 g
Brennwert
1898.5 kJ /
452 kcal
Fett
40.6 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Hot Toddy
10 Min
Braised Dongpo Pork
Keine Bewertungen
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Sambal Goreng Pengantin
40 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Browned chicken mince
20 Min
Browned beef mince
20 Min
Spiralized spicy pickled carrots
Keine Bewertungen
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 Min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 Min
Sautéed Onions (300 g)
20 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min