Chunky Vegetable Barley Soup
TM6 TM5

Chunky Vegetable Barley Soup

3.7 (48 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 - 3 garlic cloves
  • 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
  • 6 oz red onions, quartered
  • 6 oz celery, cut into pieces (2 in.)
  • 2 oz broccoli florets
    oder 2 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
  • 5 oz barley (pearl barley)
  • 40 oz vegetable stock
  • white pepper, to taste
    oder ground black pepper, to taste
  • 8 oz cabbage, thinly sliced
  • Parmesan cheese, grated (optional)
  • microgreens, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
400.3 kJ / 95.7 kcal
Eiweiß
3.5 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Fett
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Ballaststoffe
5.1 g
Natrium
64.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte