Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
TM6

Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)

5.0 (3 Bewertungen)

Zutaten

Cashew Cream

  • 10 ½ oz cashews
  • ¼ tsp salt
  • water, to soak
  • 5 ½ oz extra virgin coconut oil (refined coconut oil)
  • 2 ½ oz oat milk
  • 2 probiotic acidophilus capsules, powder only, casings removed

Tarragon Infused Oil

  • 2 - 3 sprigs fresh tarragon
  • 4 oz extra virgin olive oil

Radish and Citrus Salad

  • 10 oz radishes, mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
  • salt, to taste
  • fresh ground black pepper, to taste and garnish
  • 2 - 3 blood oranges, cut into segments
  • fresh tarragon leaves, to garnish
  • 2 - 3 oz baby watercress, to garnish
  • extra virgin olive oil, to drizzle

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2218.2 kJ / 530.2 kcal
Eiweiß
7.8 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Fett
50 g
gesättigte Fettsäuren
22 g
Ballaststoffe
2.9 g
Natrium
99.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte