Geräte und Zubehör
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
6 porsiyon
Zutaten
Kaju panna cotta
-
şeker100 g
-
vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)1
-
kaju fıstığı, çiğ200 g
-
toz agar agar2 ½ tk
-
ayçiçek yağı1 yk
-
su500 g
Frambuaz sosu
-
şeker30 g
-
dondurulmuş frambuaz çözülmüş, suyuyla birlikte200 g
-
limon suyu20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
11.3 mg
Eiweiß
7.2 g
Brennwert
1399 kJ /
333 kcal
Fett
19.6 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
31.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan Tarifler
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Mascarpone Kremalı ve Çilekli Pratik Kup
25 Min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
10 Min
Sebzeli Galette
1 Std. 30 Min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 Min
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1 Std. 5 Min
Çilekli Yalancı Panna Cotta
3 Std. 20 Min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 Std. 5 Min
Sebzeli Etli Püre
35 Min
Çırpılmış Krema
10 Min
Kavanozda Cheesecake
4 Std.
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1 Std. 15 Min
Elma Sos
20 Min