
Geräte und Zubehör
Bloedige hersenspaghetti
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 13 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
droge pasta, type spaghetti dik350 g
-
eieren2
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
541.2 kcal /
2264.2 kJ
Eiweiß
31.1 g
Fett
28.6 g
Kohlenhydrate
38.8 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Natrium
1644.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Keine Bewertungen
Horror punch
20 Min
Spaghetti muffins
55 Min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Ijslolly’s van watermeloen
Keine Bewertungen
Suikerpasta
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
Keine Bewertungen
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min