Geräte und Zubehör
Bloedige hersenspaghetti
Zubereitung 30 Min
Gesamt 13 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini dik350 g
-
eieren2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1644.2 mg
Eiweiß
31.1 g
Brennwert
2264.2 kJ /
541.2 kcal
Fett
28.6 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Kohlenhydrate
38.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanillevla met rabarber
50 Min
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Groene pepersaus
20 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Kipnuggets
40 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Basis kippenbouillon
35 Min