Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g paste lungi tip fidelini (timp de fierbere 7 minute)
- 80 g ceapă, tăiată jumătăți
- 4 căței de usturoi
- 40 g ulei de măsline
- 800 g pulpă de roșii, din conservă
- 120 g pastă de roșii (concentrat)
-
4
cuburi de concentrat (pentru 0,5 l) de carne sau legume, fărâmițate
oder 4 lingurițe cu vârf concentrat pastă, din carne sau legume - 2 - 3 lingurițe chimion măcinat, după gust (optional)
- 1600 g apă
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 446 kJ / 107 kcal
- Eiweiß
- 3 g
- Kohlenhydrate
- 14 g
- Fett
- 4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 0 g
- Ballaststoffe
- 1.8 g
- Natrium
- 599 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ardei umpluți, cu orez și sos de roșii
1 Std.
Pui involtini cu pesto de roșii uscate
50 min
Tocaniță de vită cu piure de cartofi
Keine Bewertungen
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Keine Bewertungen
Paste Amatriciana
Keine Bewertungen
Gem de fructe de pădure
1 Std.
Budincă de orez
55 min
Risotto
40 min
Cottontail Collins cu morcov și măr
10 Min
Chifteluțe în sos de roșii cu piure de cartofi
45 min
Heringi ucraineni dreși
1 Std.
Mușchi de vită, cu cartofi dulci și sos remoulade cu hasmațuchi
1h 30min