Geräte und Zubehör
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Zubereitung 5 Min
Gesamt 14 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optional)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optional) geroosterd, als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
383.8 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1949.7 kJ /
466 kcal
Fett
27.6 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
16.6 g
Kohlenhydrate
45.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ice Ice Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Horror punch
20 Min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Geroosterde bananen affogato
Keine Bewertungen
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Keine Bewertungen
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Mysterieuze soep
45 Min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 Std. 25 Min
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Ananas zandkoekjes
2 Std.
Pompoensoep met room
35 Min