
Geräte und Zubehör
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 14 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optional)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optional) geroosterd, als afwerking
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
466 kcal /
1949.7 kJ
Eiweiß
10 g
Fett
27.6 g
Kohlenhydrate
45.4 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
16.6 g
Natrium
383.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Ice Ice Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Sushi tacos
1 Std.
Matzeballen
Keine Bewertungen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Bellini cocktail
5 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Karamelijs
Keine Bewertungen
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min