Geräte und Zubehör
Sauterade kalkonstrimlor
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
250 g
Zutaten
-
20 g olivoljavegetabilisk olja20 g
-
20 g gul lökvitlöksklyfta1
-
250 g kalkonbröst, skinn- och benfritt, strimlade (1,5 cm x 3-4 cm), klappas torra med hushållspapperkalkonlår, skinn- och benfria strimlade (1,5 cm x 3-4 cm), klappas torra med hushållspapper250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 250 g
Natrium
3052 mg
Eiweiß
58 g
Brennwert
1961 kJ /
469 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hög temp. grunderna - kött & skaldjur
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Scones
30min
Karamelliserad lök
50min
Wokade blandade grönsaker
Nessuna valutazione
Brynta kycklingbitar
Nessuna valutazione
Brynta nötbitar (medium)
Nessuna valutazione
Sojayoghurt (vegansk)
Nessuna valutazione
Svampsås
Nessuna valutazione
Bulgur
Nessuna valutazione
Jordnötsmjölk och plättar
Nessuna valutazione
Äppelmarmelad
Nessuna valutazione
Sauterad lax
Nessuna valutazione
Sauterad chorizo
Nessuna valutazione