Geräte und Zubehör
Pierogi met vlees
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
20.3 g
Brennwert
2006 kJ /
479 kcal
Fett
12.1 g
Ballaststoffe
3.1 g
Kohlenhydrate
74.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Minipizza’s
1 Std. 20 Min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Tarte Tatin
2 Std.
Dropijs
8 Std. 30 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Alpenmacaroni
45 Min