Geräte und Zubehör
Pizza Margherita
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
sea salt1 tsp
Margherita topping
-
mozzarella cut into pieces200 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)250 g
-
sea salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces10 - 15
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
850.6 mg
Eiweiß
24.6 g
Brennwert
2635.5 kJ /
629.9 kcal
Fett
24.1 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 Min
Carrot Rice
1 Std. 20 Min
Roselle Payasam
35 Min
Potato Pancakes
45 Min
Breakfast crescents
3 Std. 5 Min
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 Min
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1 Std.
Peanut butter and cookie ice cream
13 Std. 15 Min
Cevapcici
50 Min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1 Std.
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min