Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 120 g ulei de măsline
- 500 g ceapă, tăiată sferturi
- 8 căței de usturoi
- 1300 g carne tocată de vită
- 800 g roșii cuburi, din conservă
- 100 g apă
- 50 g pastă de roșii
- 2 lingurițe zahăr
- 3 lingurițe sare
- 2 lingurițe boia de ardei, dulce
- 2 lingurițe boia afumată
- 2 ½ linguri oregano uscat
- 1 ½ linguriță chimion măcinat
- 1 - 2 lingurițe piper cayenne, măcinat, sau după gust
- 4 foi de dafin, uscate
- 4 cuișoare
- 1600 g fasole kidney, din conservă (4 conserve de câte 400 g, cantitate totală)
- 60 g ciocolată amăruie, tăiată bucăți (1 cm)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1949 kJ / 465 kcal
- Eiweiß
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 27 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9 g
- Ballaststoffe
- 8 g
- Natrium
- 1075 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Supă de dovlecei; Pește gătit la aburi și cartofi cu sos de lămâie
Keine Bewertungen
Aripioare de pui cu lămâie cu orez și legume
40 min
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Keine Bewertungen
Brunch est-european
Keine Bewertungen
Tocană de năut cu legume
50 min
Tocană de linte cu chorizo
Keine Bewertungen
Ruladă cu 3 feluri de carne
2j 5 menit
Ananas în sirop de chilli, gătit lent, cu streusel de cocos
3 Std. 40 Min
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Keine Bewertungen
Supă de legume, Oeufs en cocotte cu spanac
1h
Sos caramel cu unt de arahide
Keine Bewertungen
Escalop de vițel cu reducție de căpșune
Keine Bewertungen