Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci

Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci

3.4 5 Bewertungen
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
6 porții

Zutaten

Sarmalele cu păsat
  • păsat
    250 g
    250 g bulgur
  • apă
    1200 g
  • frunze de varză creață (6 frunze mari sau 12 frunze mici)
    6 - 12
  • ceapă tăiată jumătăți
    180 g
  • căței de usturoi
    2
  • ciuperci proaspete (ex. champignon, ciuperci de pădure, shiitake)
    200 g
  • unt, nesărat sau sărat
    20 g
  • sare
    1 - 1 ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ - ¾ linguriță
Sosul
  • unt, nesărat sau sărat
    30 g
  • frișcă lichidă, min. 30% grăsime
    80 g
  • sare
    ½ - ¾ linguriță
  • piper negru măcinat
    ¼ - ½ linguriță

Nährwerte pro 1 porție

Brennwert 283 kcal / 1185 kJ
Eiweiß 6 g
Fett 12 g
Kohlenhydrate 34 g
Ballaststoffe 5 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen