
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g parmezan tăiat bucăți (3 cm)
- 1 șalotă (cca. 30 g)
- 40 g unt
- 10 g ulei de măsline extravirgin
- 320 g orez pentru risotto (ex. Carnaroli, Arborio), timp de fierbere 14-15 minute (vezi recomandarea)
- 60 g vin alb, sec
- 820 g apă
-
1
cub de concentrat (pentru 0,5 l) de carne sau legume
oder 1 linguriță cu vârf concentrat pastă de carne sau vegetal - ½ - 1 linguriță sare după gust
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 433 kcal / 1812 kJ
- Eiweiß
- 9 g
- Fett
- 15 g
- Kohlenhydrate
- 63 g
- Ballaststoffe
- 1.8 g
Alternative Rezepte
Conopidă cu brânză și ouă fierte
Keine Bewertungen
Risotto cu sparanghel și șofran
35 Min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
15 Min
Sos de caramel
1 Std. 30 Min
Sos de vanilie (crème anglaise)
10 Min
Orez fiert în aburi
25 Min
Risotto cu calmar și crevete
1 Std.
Batoane cu lămâie
1 Std. 45 Min
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
20 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Sos olandez
15 Min
Supă cremă de ciuperci
20 Min