Geräte und Zubehör
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
6 porties
Zutaten
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
57.2 mg
Eiweiß
4.8 g
Brennwert
2761.7 kJ /
651.2 kcal
Fett
10.3 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
136 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 Min
Charoset
15 Min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Chocolade pudding zonder bloem
35 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min