Geräte und Zubehör
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
Zubereitung 5 Min
Gesamt 14 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
sugar180 g
-
egg yolks4
-
Gorgonzola, dolce (soft), cut in pieces150 g
-
milk min. 3,2%420 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt2 - 3 pinches
-
clarified butter20 g
-
pears (with firm flesh, e.g. Corella, Williams), cored and deseeded, cut in pieces (3 cm)400 g
-
brandy20 - 30 g
-
ground cardamom2 - 3 pinches
-
ground allspice (optional)2 - 3 pinches
-
finely chopped walnuts (optional) toasted, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
383.8 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1949.7 kJ /
466 kcal
Fett
27.6 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
16.6 g
Kohlenhydrate
45.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cold Cravings
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Date and Oat Drink
20 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Keine Bewertungen
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 Min
Protein Boosted Acai Smoothie
10 Min
Mint béarnaise
25 Min
Cheesy Cauliflower Nuggets
1 Std. 35 Min
ABC Nut Butter
10 Min
Tarte Tatin
1 Std.
Salsa verde
5 Min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 Min
Power Muesli
25 Min