Geräte und Zubehör
Pickled fruit
Zubereitung 20 Min
Gesamt 744 Std. 45 Min
900 g
Zutaten
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar to taste (see Tips)80 g
-
sweet wine100 g
-
sea salt½ tsp
-
allspice berries (see Tips and variations)5
-
ripe fresh fruit hard varieties (e.g. apples, pears, pineapple), peeled if required, cored and cut into slices (see Tips)500 g
-
spice mix (sweet or savoury) of choice, to flavour (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 900 g
Natrium
999.4 mg
Eiweiß
2.9 g
Brennwert
2861.8 kJ /
684 kcal
Fett
1.3 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
138.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hollandaise
15 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Best lemon drizzle cake
35 Min
Chocolate Fudge Cake
Keine Bewertungen
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 Std.
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 Min
Little Mug Gingerbread Houses
5 Std. 30 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Chai latte parfait
29 Std. 5 Min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 Min