
Geräte und Zubehör
Pickled fruit
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 744 Std. 45 Min
900 g
Zutaten
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar to taste (see Tips)80 g
-
sweet wine100 g
-
sea salt½ tsp
-
allspice berries (see Tips and variations)5
-
ripe fresh fruit hard varieties (e.g. apples, pears, pineapple), peeled if required, cored and cut into slices (see Tips)500 g
-
spice mix (sweet or savoury) of choice, to flavour (see Tips)
Nährwerte pro 900 g
Brennwert
684 kcal /
2861.8 kJ
Eiweiß
2.9 g
Fett
1.3 g
Kohlenhydrate
138.5 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Natrium
999.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Browned chicken mince
20 Min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Flower Pot Egg Pudding
3 Std. 15 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Fruit Cake
4 Std. 10 Min
Summer Ice Cream Cake
4 Std. 50 Min
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Liquid beef stock
3 Std. 20 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Crème caramel (flan)
3 Std.