Geräte und Zubehör
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
lukewarm water220 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
sea salt1 tsp
Lamb filling
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
lamb mince (see Tips)250 g
-
tomato paste50 g
-
water plus 1 tablespoon extra40 g
-
harissa paste to taste (see Tips)30 - 50 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
pine nuts1 - 2 tbsp
-
egg beaten1
-
olive oil spray
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
513.5 mg
Eiweiß
16.7 g
Brennwert
1889 kJ /
451.5 kcal
Fett
23.9 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.6 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hoisin pork bowl
45 Min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 Std. 5 Min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2 Std. 40 Min
Quick gyros with tzatziki
30 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Plaited pork pie
40 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Spiced lamb pie
40 Min
Meatball subs
55 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min