Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Peștele
- 1600 g biban roșu, (cca. 3 buc.)
- 300 g roșii cherry, jumătăți
- 1 ½ linguriță sare
- 2 prize piper, proaspăt măcinat
- 2 căței de usturoi
- 20 g frunze de pătrunjel proaspăt
- 100 g ulei de măsline
- 40 g zeamă de lămâie
Orezul
- 20 g ulei de măsline
- 150 g morcovi, tăiați bucăți (2-3 cm)
- 10 g frunze de pătrunjel proaspăt
- 2 căței de usturoi
- 200 g ceapă, tăiată felii
- 300 g orez cu bobul lung
- 1 linguriță sare
- 580 g apă
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2442 kJ / 584 kcal
- Eiweiß
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 43 g
- Fett
- 24 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4 g
- Ballaststoffe
- 3 g
- Natrium
- 1171 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1 godz. 5 min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 godz. 20 min
Smoothie ”Tort de morcovi”, la bol
10 min
Somon în sos cremos de ciuperci, cu cartofi
35 Min
Piept de vită sous-vide
Keine Bewertungen
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Paste Orzo cu lămâie
40 min
Cartofi cu Bacon
2h 15 min
Cocktail de merișoare și portocale
Keine Bewertungen
Supă cu cartofi dulci, ardei roșu și fasole cannellini
35 Min
Sushi cu fructe de mare și cremă de brânză
1j 20 menit
Tocăniță de carne, cu mămăligă
4 Std.