Geräte und Zubehör
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
Zubereitung 40 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
12 pieces
Zutaten
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large eggs2
Milk Chocolate Ganache
-
9 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)9 ½ oz
-
heavy whipping cream6 ½ oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Assembly
-
fresh raspberries16 oz
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
62 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
2067 kJ /
494 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lemon Caper Aioli
10 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 Std. 45 Min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Umami Paste
5 Min
Lemon Curd
20 Min
Caramel Toffees
2 Std.
Egg Free Pistachio Ice Cream
8 Std. 20 Min
Caramels
3 Std. 40 Min
French Macarons with Blueberry Jam
1 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 Std. 45 Min