Escalop de vițel cu reducție de căpșune
TM6 TM5

Escalop de vițel cu reducție de căpșune

( Keine Bewertungen )

Zutaten

  • 150 g căpșune proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
    oder 150 g căpșune, congelate
  • 20 g zahăr brun
  • 20 g unt tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
  • 8 bucăți escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
  • făină pentru îmbrăcat escalopul
  • 30 g oțet balsamic
  • 1 - 2 prize sare
  • 1 - 2 prize piper negru măcinat

Nährwerte
pro 1 porție
Brennwert
212 kcal / 888 kJ
Eiweiß
27 g
Fett
8 g
Kohlenhydrate
1 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Natrium
207 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte