Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
150
g căpșune, proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
oder 150 g căpșune, congelate - 20 g zahăr brun
- 20 g unt, tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
- 8 bucăți escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
- făină, pentru îmbrăcat escalopul
- 30 g oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 888 kJ / 212 kcal
- Eiweiß
- 27 g
- Kohlenhydrate
- 1 g
- Fett
- 8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5 g
- Ballaststoffe
- 0.5 g
- Natrium
- 207 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Nuci în amestec cu rozmarin și mirodenii
Keine Bewertungen
Supă de varză acră, chifle umplute, gătite la aburi, cu sos cremos de ciuperci
Keine Bewertungen
Petit fours cu ciocolată și caramel sărat
7h 10min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar și cartofi
Keine Bewertungen
Piept de pui pizzaiola cu piure de țelină și cartofi
1h
Chili con carne
40min
Chifteluțe în sos de roșii cu piure de cartofi
45min
Gnocchi cu ricotta
2 Std.
Spaghette bologneze din fasole neagră ( sănătate intestinală)
Keine Bewertungen
Blanquette de vițel
1h 30min
Heringi ucraineni dreși
1h
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5h 15min