Geräte und Zubehör
Torta caprese (flourless almond cake)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
12 portions
Zutaten
Cake
-
butter room temperature150 g
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
almonds250 g
-
raw sugar250 g
-
eggs6
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
Amaretto® liqueur (optional)50 g
Chocolate ganache
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh berries for garnishing (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
167.1 mg
Eiweiß
10.3 g
Brennwert
2217.8 kJ /
528.1 kcal
Fett
38.3 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
17.3 g
Kohlenhydrate
35.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Almond shortcrust pastry
35 Min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Health by chocolate torte (Skinnymixers)
45 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min