Geräte und Zubehör
Torta caprese (flourless almond cake)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
12 portions
Zutaten
Cake
-
butter room temperature150 g
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
almonds250 g
-
raw sugar250 g
-
eggs6
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
Amaretto® liqueur (optional)50 g
Chocolate ganache
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh berries for garnishing (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
167.1 mg
Eiweiß
10.3 g
Brennwert
2217.8 kJ /
528.1 kcal
Fett
38.3 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
17.3 g
Kohlenhydrate
35.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 h 50 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 h 35 min
Almond and pear tart
40 min
Pear and chocolate frangipane
2 h
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 h 15 min
Almond thins
25 min
Baked salmon cheesecake
26 h 35 min
Chocolate and anise fruit bark
2 h 20 min
Chocolate fondant cake
40 min
Gluten free carrot and almond cake
2 h 30 min
Orange and almond cake
2 h 20 min
Caribbean carrot cake
2 h 10 min