Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
TM6

Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower

2.8 (5 Bewertungen)

Zutaten

  • 400 g cooking apples, peeled, cored, cut in eighths
  • 2 tsp unsalted butter
  • 2 Tbsp soft brown sugar
  • 2 tsp elderflower cordial
  • 2 sprigs fresh lemon thyme, whole sprigs
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
    oder 1 tsp ascorbic acid powder
  • vanilla ice cream, for serving

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
441 kJ / 105 kcal
Eiweiß
0.5 g
Kohlenhydrate
20 g
Fett
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Ballaststoffe
1.8 g
Natrium
20 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 97 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte