
Geräte und Zubehör
Hommus
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
8 portions
Zutaten
-
garlic clove adjust to taste1
-
canned chickpeas rinsed, drained400 g
-
lemon juice (approx. 1 - 1.5 lemons), to taste30 - 50 g
-
tahini1 tbsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin (optional)1 tsp
-
water1 tbsp
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste (optional)1 pinch
-
ground paprika or sumac, for sprinkling
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
76.7 kcal /
322.3 kJ
Eiweiß
2.5 g
Fett
4.8 g
Kohlenhydrate
4.5 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Natrium
118 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Basil pesto
10 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Hommus dip
5 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Dukkah
25 Min
Coleslaw
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min