Mushroom risotto (TM6)

Mushroom risotto (TM6)

4.4 1.2K Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions

Zutaten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • eschalot or brown onion
    30 g
  • cold butter
    40 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • risotto rice (e.g. Arborio)
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 - 2 tbsp
  • fresh mushrooms cut into slices
    250 g
  • water
    720 g

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 511.7 kcal / 2149.2 kJ
Eiweiß 10.4 g
Fett 21.8 g
Kohlenhydrate 63.9 g
Ballaststoffe 2.7 g
gesättigte Fettsäuren 8.9 g
Natrium 457 mg

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