Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 cotlete de porc, cu os, (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2181 kJ / 521 kcal
- Eiweiß
- 77 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 23 g
- gesättigte Fettsäuren
- 11 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 228 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Piept de pui sous-vide
Keine Bewertungen
Carne de porc gătită lent în salsa verde
Keine Bewertungen
Porchetta cu pere și ceapă
12h
Ceșcuțe de varză roșie cu pui
25 min
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Spată de porc sous-vide
Keine Bewertungen
Medalioane de vițel sous-vide
Keine Bewertungen
Cheesecake cu fistic și mango
2 godz. 30 min
Friptură de pui umplut cu portocală și garnitură cu jambon
2 Std. 5 Min
Pulpe de pui sous-vide
1 Std. 35 Min
Cotlet de porc în saramură de cidru cu dressing de mere
2h 20min
Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
45 min