Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 cotlete de porc, cu os, (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2181 kJ / 521 kcal
- Eiweiß
- 77 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 23 g
- gesättigte Fettsäuren
- 11 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 228 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 Std. 20 Min
Tagine de miel cu caise și miere
1ωρ. 50 λεπτ.
Spată de porc sous-vide
Keine Bewertungen
Hot dogs (în formă de cățeluși)
35 Min
Pui în sos de ardei gătit lent, cu orez
4 Std. 45 Min
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35min
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Vită picantă gătită lent
8h 10min
Coaste de porc lipicioase cu măr
2 Std. 30 Min
Tăiței curry cu carne de porc
45min
Porc gătit lent, cu sos barbecue și coleslaw
6h 30min