Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 5 - 6 fire pătrunjel verde, frunzele separate de tulpini
- 100 g unt, tăiat cuburi
- 100 g ceapă, tăiată sferturi
- 50 g morcovi, tăiați bucăți
- 6 șalote, tăiate jumătăți
- 40 g făină
- 400 g apă
- 1 cub de concentrat de vită (pentru 0,5 l), fărâmițat
- 1 legătură de verdețuri (cimbru, pătrunjel, foi de dafin)
- ½ linguriță sare de mare fină
- 1 - 2 prize piper negru măcinat, după gust
- 1 fir cimbru proaspăt, doar frunzele
- 1 foaie de dafin proaspătă
- 5 boabe de piper negru, zdrobite
- 500 g vin roșu
- 1 lingură fond de vită
- 1 lingură zeamă de lămâie
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 775 kJ / 187 kcal
- Eiweiß
- 2 g
- Kohlenhydrate
- 7 g
- Fett
- 14 g
- Ballaststoffe
- 1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Clătite cu ciocolată
35 Min
Bolul-curcubeu
1h 20 min
Cotlete de porc sous vide, cu portocale, rozmarin și sos de Porto cu cireșe
Keine Bewertungen
Ruladă de vită cu castraveți murați și varză roșie
Keine Bewertungen
Gem de fructe de pădure
1h
Gem de ananas cu ghimbir
40min
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Keine Bewertungen
Spată de porc sous-vide
Keine Bewertungen
Frigărui tricolore cu somon
Keine Bewertungen
Caipirinha
Keine Bewertungen
Borș ucrainean
35 Min
Tartar de vită
10 min