Salt-free Vegetable Stock Paste
TM6 TM5

Salt-free Vegetable Stock Paste

4.9 ( 38 Bewertungen )

Zutaten

  • 200 g celery stalks washed, cut in pieces
  • 250 g carrots washed, peeled, cut in pieces
  • 100 g onions quartered
  • 100 g tomatoes washed, cut in pieces
  • 150 g courgettes washed, cut in pieces
  • 50 g fresh mushrooms washed, halved if large
  • 1 garlic clove
  • 1 dried bay leaf (optional)
  • 6 sprigs fresh mixed herbs washed (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley leaves only, washed
  • 15 g olive oil

Nährwerte
pro 20 g
Brennwert
18.2 kcal / 76.1 kJ
Eiweiß
0.5 g
Fett
0.7 g
Kohlenhydrate
2.8 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Natrium
15.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte