Mushroom and sauerkraut pierogi
TM6 TM5 TM31

Mushroom and sauerkraut pierogi

4.6 ( 8 Bewertungen )

Zutaten

Mushroom and sauerkraut filling

  • 500 g sauerkraut
  • 1000 g water
  • 1 tbsp grapeseed oil
  • 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 500 g button mushrooms cut into halves
  • 1 ½ tsp sea salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste

Dough

  • 250 g warm water plus extra to seal
  • 1 egg
  • 2 tbsp grapeseed oil
  • 560 g plain flour plus extra to dust
  • 1 - 2 pinches sea salt plus extra to boil
  • water to boil

Topping

  • 120 g salted butter cut into cubes
  • 1 large onion diced
  • sour cream to serve
  • fresh chives finely chopped, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
478.1 kcal / 2007.8 kJ
Eiweiß
10.9 g
Fett
22.8 g
Kohlenhydrate
54.5 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
10.4 g
Natrium
844 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte