Roast Potatoes (Betty)

Roast Potatoes (Betty)

4.8 65 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions

Zutaten

Roasted Potatoes
  • water
    22 oz
  • Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)
    48 oz
  • extra virgin olive oil
    3 oz
    3 oz vegetable oil
  • salt to taste
    1 tbsp
  • fresh rosemary
    2 sprigs
Parmesan Gremolata
  • Parmesan cheese cubed
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • parsley leaves
    ½ oz
  • lemon thin peel only, no white pith
    1

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1362 mg
Eiweiß 8 g
Brennwert 1544 kJ / 369 kcal
Fett 17 g
Ballaststoffe 4 g
gesättigte Fettsäuren 4 g
Kohlenhydrate 46 g

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