Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g varză kale
- 80 g piept de pui dezosat, cu sau fără piele, tăiat cuburi (1 cm)
- 1 linguriță ulei de floarea soarelui
- 50 g ciuperci proaspete, feliate (3 mm)
-
50
g brânză Cheddar, rasă
oder 50 g mozarella, rasă - 4 ouă mari (63-73 g)
- ¼ - ½ linguriță sare de mare fină, după gust
- 2 prize piper negru măcinat
- 20 g unt
- Nährwerte
- pro 1 bucată
- Brennwert
- 206 kJ / 49 kcal
- Eiweiß
- 3.9 g
- Kohlenhydrate
- 0.1 g
- Fett
- 3.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Rulouri de vită cu umplutură de mozzarella și roșii
Keine Bewertungen
Burgeri de somon cu lămâie și ierburi aromatice
Keine Bewertungen
Pere în vin roșu, gătite lent
Keine Bewertungen
Omletă spaniolă cu ardei roșu și tapenada
55 min
Tarte cu legume de primăvară
1 Std. 10 Min
Frigărui de pui cu garnitură de orez cu chimion și salată caldă de legume
2h
Somon cu tăiței din dovlecei
25 Min
„Brioșe” din spaghetti
55 min
Miel cu legume, la aburi
1 Std. 30 Min
Orez tip jasmine, fiert
35min
Bolul coreean cu carne de vită
1 Std. 10 Min
Acadele
40min