Geräte und Zubehör
Cooking gnocchi or pasta
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
gnocchi or fresh pasta (see Tips, for choice of pasta)200 - 400 g
-
water1700 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
727.3 mg
Eiweiß
4.2 g
Brennwert
620 kJ /
147.6 kcal
Fett
0.9 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
29.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Blade Cover Basics
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mini Shrimp Omelettes
35 Min
Sayur Asem
Keine Bewertungen
Boiled pasta
20 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Sunday lamb roast
Keine Bewertungen
Long-grain white rice
40 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Mashed potatoes for two
30 Min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2 Std. 5 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55 Min