Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
TM6 TM5

Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas

3.7 (18 Bewertungen)

Zutaten

  • 750 g new potatoes, halved or quartered if large
  • 10 g olive oil
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp smoked paprika
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp dried thyme
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 2 pinch ground black pepper
  • 500 g water
  • 200 g fresh broad beans
    oder frozen baby broad beans, defrosted
  • 300 g frozen peas
  • 5 g fresh mint leaves
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 5 g fresh chives, cut in pieces (2 cm)
  • 125 g coconut yoghurt, vegan (see tip)
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed
  • 50 g fresh watercress, large stalks discarded

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1374 kJ / 328 kcal
Eiweiß
12 g
Kohlenhydrate
41 g
Fett
11 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Natrium
443 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte