Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
30
g cebuli, przekrojonej na pół
oder 30 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół - 200 g wędliny, np. kiełbasy lub szynki, pokrojonej na kawałki
- 2 jajka, ugotowane na twardo, obrane, pokrojone w ćwiartki
- 40 - 50 g majonezu
- 1 łyżeczka musztardy
- sól, do smaku
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- 1 - 2 łyżki szczypiorku, posiekanego
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Brennwert
- 335.2 kJ / 80.1 kcal
- Eiweiß
- 4.6 g
- Kohlenhydrate
- 1.2 g
- Fett
- 6.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1.4 g
- Ballaststoffe
- 0.3 g
- Natrium
- 275.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sos tatarski
5 Min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3h 25min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 Min
Pasta z łososia
5 Min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 Min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pasta z tuńczyka
20min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15min
Pasta jajeczna
5 Min
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 λεπτ.