Geräte und Zubehör
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
-
canola oil plus extra to grease6 oz
-
butternut squash peeled, diced (½ in.)8 oz
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large eggs2
-
sugar6 oz
-
brown sugar6 oz
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salt1 tsp
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Chinese five spice powder1 tsp
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baking soda1 tsp
-
all-purpose flour8 oz
Maple Glaze
-
confectioners sugar8 oz
-
maple syrup1 ½ oz
-
whole milk1 oz
-
unsalted butter3 oz
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
257 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
1920 kJ /
459 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
66 g
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