Geräte und Zubehör
Slow Cooked Beef and Artichokes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
4 portions
Zutaten
-
boneless beef chuck roast cubed (2 in.)28 oz
-
all-purpose flour4 tbsp
-
salt divided, to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper divided, to taste½ tsp
-
yellow onions thinly sliced in half moons8 oz
-
garlic cloves sliced3
-
extra virgin olive oil divided3 tbsp
-
canned artichoke hearts quartered, drained, brine reserved14 oz
-
beef stock21 oz
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried parsley2 tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
Kalamata olives, pitted drained6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
roasted red peppers, preserved julienned and drained8 oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2028 mg
Eiweiß
49 g
Brennwert
2243 kJ /
536 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
12 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cooking
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Slow Cooked Oxtail
8 Std. 20 Min
Soubise Sauce
30 Min
Squid and Shrimp Risotto
1 Std.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 Min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 Std. 45 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 Min
Boiled Eggs
20 Min