
Geräte und Zubehör
Sous-vide Steak
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
2 portions
Zutaten
-
New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
salt to taste½ tsp
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ground black pepper to taste¼ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
thyme plus extra to garnish4 sprigs
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rosemary plus extra to garnish2 sprigs
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
vegetable oil1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
steak sauce, type A.1. Sauce® to serve
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
407 kcal /
1703 kJ
Eiweiß
50 g
Fett
23 g
Kohlenhydrate
1 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Natrium
701 mg
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