Geräte und Zubehör
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
2 portions
Zutaten
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs thyme, freshdill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3092.7 mg
Eiweiß
80.9 g
Brennwert
3960 kJ /
946.5 kcal
Fett
66.5 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Kohlenhydrate
1.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Stir-fried Clams
35 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Yasai Yaki
25 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Broccoli Sauté
20 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min