Thermomix® Welle erforderlich

Für dieses Rezept benötigst du eine Thermomix® Welle. Mehr erfahren

Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
TM6

Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce

4.8 (8 Bewertungen)

Zutaten

Marinade

  • 1 lemon, thin peel only, no pith and juiced
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • 1 sprig fresh rosemary
  • 1 sprig fresh sage
  • 3 sprigs fresh thyme
  • 1 tsp ground mustard powder
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 20 - 24 oz turkey breast, skinless, boneless

Herbed Turkey

  • 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 1 oz lemon juice
  • 1 sprig fresh rosemary
  • 1 sprig fresh sage
  • 2 sprigs fresh thyme

Roasted Red Pepper Sauce

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 4 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 jar roasted red peppers (16 oz), drained
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • fresh mixed herbs, chopped, to garnish
  • 4 oz pomegranate seeds, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1402 kJ / 335 kcal
Eiweiß
41 g
Kohlenhydrate
16 g
Fett
12 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Ballaststoffe
3 g
Natrium
731 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte