Geräte und Zubehör
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
red bell peppers quartered, stem and seeds removed4
-
yellow onions sliced in rounds (¼ in.)2
-
garlic cloves2
-
olive oil to drizzle and rub
-
flank steaks32 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Red Pepper Sauce
-
olive oil4 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
461 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
1900 kJ /
454 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
5 Simple Ingredients
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Ham and Veggie Pasta Salad
25 Min
Steak Stir Fry Salad
35 Min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 Std. 15 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Fajitas
35 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min