Geräte und Zubehör
Pineapple Tarts
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
70 pieces
Zutaten
Pineapple jam
-
fresh pineapple (approx. 2 pineapples), peeled, eyes and core removed, cut in cubes (2 cm)1500 g
-
sugar adjust to taste100 g
-
cinnamon stick1
Tart pastry
-
plain flour350 g
-
milk powder20 g
-
caster sugar20 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cold, cut in cubes (1 cm)250 g
-
egg yolks2
-
egg lightly beaten1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
7.5 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
230 kJ /
55 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year Festive Flavours
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 5 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Chicken porridge with century egg
30 Min
Killer Toast
2 Std.
Soy milk
24 Std. 30 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min