Geräte und Zubehör
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Pies
-
onions quartered50 g
-
olive oil10 g
-
lean beef steak mince broken in pieces200 g
-
shortcrust pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)1 sheet
-
red wine60 g
-
tomato ketchup1 Tbsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
frozen peas60 g
-
medium egg beaten1
Vegetables
-
water400 g
-
carrots cut in batons (1 cm)300 g
-
broccoli florets (small)300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
433 mg
Eiweiß
20 g
Brennwert
2312 kJ /
553 kcal
Fett
34 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in Minutes
30 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Cottage pie
1h 15min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Shepherd's Pie
1h 40min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Cottage Pie
1h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Tuna Pasta Bake
1h
Chicken and Leek Pie
1h 20min