Geräte und Zubehör
Salted caramel ice cream
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted caramel sauce
-
250 g brown sugarwhite sugar250 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
butter, unsalted cold and as much as possible in one piece (approx. 60 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice cream
-
vanilla pod½
-
whole milk600 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vanilla ice cream
12 Std.
Choux pastry
2 Std.
Orange curry dressing
10 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Crème caramel (flan)
3 Std.
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Béchamel sauce
15 Min
Steamed rice
25 Min
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Smoothie
5 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min