Geräte und Zubehör
Salted caramel ice cream
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted caramel sauce
-
250 g brown sugarwhite sugar250 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
butter, unsalted cold and as much as possible in one piece (approx. 60 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice cream
-
vanilla pod½
-
whole milk600 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Baguette
3 Std. 45 Min
Caramel toffees
2 Std.
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50 Min
Vanilla ice cream
12 Std.
Choux pastry
2 Std.
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Sponge cake
1 Std. 50 Min
Basic bread dough
5 Min
Chocolate ice cream
12 Std.
Artisan Bread (Betty) Metric
4 Std. 35 Min
Crunchy Caramel Popcorn
2 Std. 15 Min
Braised Eggs
Keine Bewertungen